Sommriga bilder.

Hej!!
 
 
Två bilder jag tog igår när jag var ute och fotograferade. :)))

YEEAHH!!!

 
Ytterliggare en bild jag tog igår, känns riktigt skönt att ha fått tillbaka fotosuget igen. Har knappt fotat något iår, vilket är ganska så dåligt för mig som vill bli fotograf haha. 
Men när jag åker till USA kommer jag fota hur mycket som helst, min pappa vill ha några speciella bilder, wiiee.

Blommor och biin :))

 
Inlägget med denna bild skulle ha kommit på bloggen igår men jag publicerade aldrig inlägget. hahah smart av mig. :)))

Mer bilder.

Hej!!!

Måste börja bli bättre på att ta bilder och lägga upp här på bloggen. Snart ska jag ut och fota hehe. 
Kanske kommer upp några här på bloggen om jag har tur. 

Dåligt väder.

Hej!!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit ''hemma'' och degat, ne men typ bara tagit det lugnt. Har ju inte varit så jättebra väder idag, regnat nöstan hela tiden så har inte kunnat göra så mycket, inte ute iallfall. Hade tänkt att jag skulle sola lite och bada idag men kändes inte så lockde när det regnade hela tiden.  
Imorgon ska det iallfall bli bra väder så då blir det nog att dra och bada :)) 

I'm on top!!

Hejhej!! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog åka till Nacka Forum och kolla runt lite, måste ha ett par solbrillor eftersom att dem jag hae på midsommar glömde jag kvar hos dem vi var hos. Blir ingen mer shoppning för mig innan jag åker till USA, finns inget som jag behöver heller och lär ju hitta något när jag är i USA. Annars idag blir det bara att chilla och läsa massor av körkortsteori, så att jag får mitt körkort någon gång.
Har som sagt bara teorin kvar, uppkörningen gjorde jag för en vecka sen och klarade mig, yeeeaaah!!! 
 
Nu ska jag dra iväg innan klockan blir allt för mycket, haha :)))

Instagram biler.

 
 
Lite bilder som jag tagit den senaste veckan och lagt upp på Instgram. 

Midsommar.

Hej.
Om en vecka är det midsommar och jag längtar faktiskt lite.
I år kommer jag att fira midsommar med min mamma och några som hon känner i Stockholm, kommer nog bli kul bara jag får lite dricka, typ den enda gången som jag dricker(alltså alkohol), haha.
Vet inte riktigt än vilken dag jag kommer att åka upp, det beror lite på hur det går på uppkörningen på måndag och när jag an skriva teoriprovet. Men jag hoppas kunna åka på tisdag eller torsdag om jag har tur.
Ska fråga en jag snackar med i helgen om den personen vill ses någon dag nästa vecka, typ gå på bio eller något. Det hade varit väldigt kul för den personen verkar vara trevlig och hur rolig och snäll som helst. Vi har lite samma humor, haha. Har aldrig träffat personen innan så då vore bio ganska bra som första grej vid första träffen, vet att det är många som går på bio på sin första dejt/kväll och att jag själv varit lite emot det. Men jag tror det blir bra för både mig och den personen.
Imorgon blir det att åka in till stan och kolla på en bikini, måste ha en när jag åker upp till Stockholm för om det blir bra väder där så ska vi bada. Vill egentligen inte lägga pengar på en bikini eftersom jag har tre styckna reda som jag köpt för några år sen men har dem i Göteborg och hinner inte åka ner dit och hämta dem. Lite surt att jag inte tänkte på att ta med mig någon av bikinisarna till Karlstad, aja.

Denna vecka.

Denna vecka händer det inte så mycket mer att jag har två körlektioner plus den jag hade idag och besiktning av min längehet. Lite sneare om en stund ska jag städa min lägenhet så att det ser bra ut när min lägenhet ska besiktigas imorgon. Blir annars bara en lugn dag, bara ta det lugnt med lite körkortsplugg och musik.

Pressad av tid.

Vet inte vart jag ska börja men det finns så mycket jag skulle vilja göra i sommar men vet inte om jag hinner.
Vill Träffa min kusin och några andra människor som man snackar med, åka en vända till Stockholm, jobba och åka till USA. Sen ska jag även flytta och sen hitta ett nytt boende när jag vet vilken skola jag kommit in på. Finns massor av annat jag vill hinna göra också åhhh.
Vill bara veta vart jag kommit in på för skola och vart så jag kan koppla av och slippa stressa och ha panik.
Suger att man får reda på vart man kommit in i slutet av sommaren, kommer aldrig hinna hitta en boende. BLÄ.
Vet att det finns några som sagt att dem vill träffa mig men vet aldrig när jag ska ha tid till det i sommar :(

Familjen, det bästa man har.

Idag ska jag åka hem och fräffa familjen så vet inte om jag kommer blogga något i helgen.
Tar iallfall inte med mig kameran hem denna gången eftersom det blir då mer väskor med mig på tåget och jag
har redan tillräckligt många väskor som jag ska ta md mig.
Skulle även packat igår men inte gjorde jag det, allt är som det brukar. Haha.
I helgen ska jag försöka få med min pappa till stan och köpa en ny resväska, skulle behöva en ny eftersom att dem vi har nu har vi haft i snart 20år och dem ser jäkligt slitna och fula ut. Om vi inte hinner det denna helgen får det bli nästa gång min pappa kommer hem.
Annars i helgen händer inte så mycket, ska övningsköra en hel del, träffa min farmor och farfar och bara njuta av tiden med mina föräldrar som är det absolut bästa jag har.

Bilder från förra sommaren.

Slänger in lite bilder från förra sommaren, wiie!!
Alla bilder är tagna av mig. 

Sommar 2012

One2five

Välkommen till min nya blogg!

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0